Főoldal Oktatási segédanyagok Linkek Jogi nyilatkozat

Rólunk Kutatók Kapcsolat

KisegyhŠz-kutatů EgyesŁlet
FŇĎoldalR√≥lunkDokumentumokTanulm√°nyokAdatb√°zisBibliogr√°fiaKutat√≥k

Jogi nyilatkozat

A weboldalon tal√°lhat√≥ tanulm√°nyok szabadon let√∂lthetők, √©s oktat√°si, kutat√°si c√©lra felhaszn√°lhat√≥k. Terjeszt√©se, v√°ltozatlan form√°ban kiz√°r√≥lag a fenti c√©lokra belső terjeszt√©s r√©v√©n ingyenesen, vagy √∂nk√∂lts√©gi √°ron t√∂rt√©nhet. K√©rj√ľk azonban, hogy mindk√©t esetben hivatkozzon a Kisgyh√°zkutat√≥ honlapra.

Tudom√°nyos publik√°ci√≥ k√©sz√≠t√©se eset√©n a hivatkoz√°sn√°l, k√©rj√ľk, hogy a tanulm√°ny szerzőj√©nek nev√©t, a munka c√≠m√©t, illetve az interneten t√∂rt√©nő el√©rhetős√©g√©t is sz√≠veskedj√©k felt√ľntetni.

A weblapunkon található tanulmányokat semmilyen formában ne helyezzék más weblapra. Ehelyett inkább linkkel hivatkozzanak a tanulmányra.

A weboldalon tal√°lt √≠r√°sok, tanulm√°nyok fent eml√≠tett eseteken k√≠v√ľli haszn√°lata dr. Rajki Zolt√°n √≠r√°sos hozz√°j√°rul√°s√°val lehets√©ges.

Amennyiben a weblapon tal√°lhat√≥ tanulm√°nyokat, vagy adatokat haszn√°lt fel publik√°ci√≥s tev√©kenys√©g√©ben, k√©rj√ľk, hogy e-mailen (rzoltan42@hotmail.com) jelezze nek√ľnk a tanulm√°ny szerzőj√©nek, c√≠m√©nek √©s el√©rhetős√©g√©nek k√∂zl√©s√©vel. Sz√≠vesen vessz√ľk, ha mag√°t a tanulm√°nyt is elk√ľldi r√©sz√ľnkre, √©s amennyiben interneten nem el√©rhető, az √Ėn enged√©ly√©vel elhelyezz√ľk a weblapunkon.

A site t√∂rekszik a pontos √©s hiteles inform√°ci√≥k k√∂zl√©s√©re, √°m a t√°j√©koztat√°sb√≥l fakad√≥ esetleges k√°rok√©rt felelőss√©get nem tud v√°llalni.

FŇĎoldal | Linkek | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | R√≥lunk

© 2007-2010 Copyright, KKMCS, All rights reserved.